Δελτία τύπου

Τρεις κοινοπραξίες θα χρησιμοποιήσουν πιλοτικά αυτοοδηγούμενα λεωφορεία σε συνθήκες κανονικής κυκλοφορίας σε πέντε Ευρωπαϊκές πόλεις

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 3 Φεβρουάριος, 2020 - 11:00

Οι αναθέτοντες εταίροι του FABULOS έχουν αναθέσει συμβάσεις σε τρεις διεθνείς κοινοπραξίες για την τελική φάση της προ-εμπορικής δημόσιας σύμβασης. Αυτές οι κοινοπραξίες θα χρησιμοποιήσουν πιλοτικά αυτόνομα λεωφορεία ως μέρος των υφιστάμενων συστημάτων δημοσίων μεταφορών με ένα στόλο τριών λεωφορείων να κυκλοφορεί στο Τζέσνταλ, στο Χέλμοντ, στο Ελσίνκι, στη Λαμία και στο Ταλίν μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου 2020.

Ο Δήμος Λαμιέων και το πρόγραμμα FABULOS έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της χώρας!

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 14 Ιούνιος, 2019 - 09:00

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου. στην Αθήνα, η ημερίδα με θέμα "Δημόσιες Συμβάσεις Καινοτομίας: εργαλεία και προοπτικές" την οποία συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Ανασυγκρότησης με τη συμβολή της Γ.Γ. Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή και του προγράμματος "Procure2Innivate".

Ο Δήμος Λαμιέων και τα αυτό-οδηγούμενα λεωφορεία FABULOS επίσημοι προσκεκλημένοι στο 2ο EUCAD στις Βρυξέλλες!

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 2 Απρίλιος, 2019 - 09:00

Ο Δήμος Λαμιέων παρουσίασε το έργο FABULOS και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του, στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Connected Automated DrivingEurope takes the lead, που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Απριλίου στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε ως επίσημος προσκεκλημένος του συνεδρίου, εκπροσωπώντας τη σύμπραξη FABULOS.